Parkering

Vi har 24 parkeringsplatser utanför våran entré. För att stå avgiftsfritt på våra parkeringar måste du lägga P-skiva samt skriva in dig på en lista i receptionen, du kan sedan stå 5 timmar. Detta upplägg är gjort för att motverka att våra platser nyttjas av personer som inte är kunder till oss.
Om det skulle vara fullt på våra platser finns det en betalparkering, ca 5 minuter promenad från hallen, med 60 platser som kostar 5 kr/timmen. Den ligger på Fiskhallsvägen.

Karta

Åka hit kollektivt

Om ni vill åka hit kollektivt finns det några alternativ, tvärbana till Årstaberg eller Årstafältet (ungefär lika långt att gå, ca 10 min från respektive station). Vid Årstaberg finns även pendeltågsanslutning. Finns även buss från både Liljeholmen och Gullmarsplan, dessa stannar antingen vid Frukthandlarvägen eller Marknadsvägen (Hållplatsen på Frukthandlarvägen används endast vissa tider, sök din resa på sl.se)
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer